• به فروشگاه پروتیین مادر خوش آمدید
  • تماس با ما: 02433471453
image

خواص گوشت بلدرچین ( بطور کلی )

  • 1404/05/09
  • بازدید: 1
  • 0

گوشت بلدرچین تقریباً طعم اردک‌های ریز را دارد. بلدرچین برخلاف سایر پرندگان اهلی مانند بوقلمون و مرغ که گوشتشان سفید است، گوشت سینه تیره‌ای دارند.


بلدرچین نسبت به گوشت اردک و مرغ نیز نرم‌تر است.به طور کلی، بلدرچین حتی زمانی که به روش‌های مختلف طبخ می‌شود، طعم خوبی دارد.


گوشت بلدرچین نیز از گوشت مرغ و اردک خوش طعم‌تر است، اگرچه طعم آن از یک گونه بلدرچین به گونه دیگر متفاوت است. بلدرچین باب وایت بهترین و خوشمزه‌ترین گوشت را در بین همه گونه‌های بلدرچین دارد.

شرکت مسئولیت محدود فرآورده‌های پروتئینی مادر:

خواص بلدرچین برای سلامتی


گوشت لذیذ بلدرچین برای بینایی و همچنین پوست، استخوان و بافت‌های بدن شما مفید است. این گوشت به تقویت سیستم ایمنی بدن شما کمک می‌کند و برای سلامت قلب مفید است.


سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند


مصرف مکرر بلدرچین، سیستم ایمنی بدن را بهبود می‌بخشد. این تقویت ایمنی انگل‌ها و باکتری‌هایی را که وارد بدن ما می‌شوند از بین می برد و در نتیجه به محافظت از بدن در برابر عفونت‌های خارجی کمک می‌کند.


بینایی را بهبود می‌بخشد

بلدرچین سرشار از ویتامین A است، که فواید زیادی برای رفع مشکلات چشمی دارد. وجود لوتئین و زآگزانتین به تقویت شبکیه و محافظت از چشم در برابر نور آبی کمک می‌کند.


غنی از پروتئین است

گوشت بلدرچین سرشار از پروتئین است و برای افراد علاقه‌مند به بدنسازی و عضله‌سازی بسیار مفید است. می‌توان از این گوشت، برای افزایش جرم و تامین نیاز روزانه پروتئین استفاده کرد. همچنین تولید آنزیم‌ها و هورمون‌ها را در بدن ما افزایش می‌دهد.


سلامت پوست را افزایش می‌دهد

بلدرچین سرشار از ویتامین E است که به جلوگیری از پیری زودرس و بازسازی پوست کمک می‌کند.


استخوان‌ها را تقویت می‌کند

گوشت بلدرچین سرشار از کلسیم و فسفر است که برای تضمین سلامت استخوان‌ها مفید است. همچنین نقش مهمی در درمان پوکی استخوان، کمبود ناشی از فسفات و کلسیم دارد.


برای بیماران دیابتی مفید است

بلدرچین برای بیماران دیابتی با تغییرات مکرر در سطح قند خون، موجب کنترل سطح قند خون می‌شود.


مشکلات تنفسی را رفع می‌کند

مصرف بلدرچین به رفع مشکلات تنفسی مانند آسم، سل و دیستروفی عروقی کمک می‌کند.


مصرف گوشت بلدرچین به رفع مشکلات تنفسی، کمک فراوانی می‌کند.

مصرف گوشت بلدرچین به رفع مشکلات تنفسی، کمک فراوانی می‌کند.


قلب شما به خوبی مراقبت می‌کند

پزشکان مصرف بلدرچین را دو بار در هفته برای حفظ سلامت قلب توصیه می‌کنند. محتوای پروتئین بالای موجود در بلدرچین به کاهش سطح کلسترول در بدن ما کمک می‌کند


مشکلات گوارشی را حل می‌کند

گوشت بلدرچین از هضم غیرعادی، ورم معده، جوش بیضه و جوش شکم جلوگیری می‌کند.


موجب کاهش وزن می‌شود

برای کاهش وزن، باید مواد غذایی حاوی پروتئین بالا و حداقل چربی اشباع مصرف کنیم. یک از بهترین گوشت‌ها برای لاغری، گوشت بلدرچین است، زیرا حدود 50 درصد از نیاز روزانه به پروتئین را با تنها 13 درصد از میزان مجاز چربی‌های اشباع شده تامین می‌کند.


با در نظر گرفتن این آمار، بلدرچین در رژیم غذایی نسبت به مرغ مناسب‌تر است.


موجب تقویت سیستم عصبی می‌شود

متأسفانه، با افزایش سن، در برابر بیماری‌های سیستم عصبی ناشی از اثر تخریب سلولی آسیب پذیرتر می‌شویم.این مشکلات می تواند شامل از دست دادن حافظه کوتاه تا آلزایمر و زوال عقل باشد.با این حال، علائم و دلایلی برای همه این بیماری‌های عصبی وجود دارد که با دانستن آنها می‌توان با اثر پیری مقابله کرد.


به عنوان مثال، مصرف مقدار مناسب مواد معدنی و ویتامین‌ها باعث تقویت سلول‌های عصبی و بازیابی آنها می‌شود. بلدرچین دارای بسیاری از مواد مغذی مفید از جمله سلنیوم، روی، منیزیم، ویتامین B1، B6 و B12 است. همه این عناصر نقش بزرگی در ارتقای رشد ذهنی، بهبود حافظه و عملکرد بهتر سیستم عصبی دارند.


به سلامت جنین کمک می‌کند

برای بهبود سلامتی و اطمینان از رشد مناسب جنین، مادر باید ویتامین‌ها و مواد معدنی کافی مصرف کند.مصرف گوشت بلدرچین در دوران بارداری به دلیل محتوای بالای ویتامین B، به بهبود خلق و خوی مادر باردار کمک می‌کند.


همچنین گوشت بلدرچین بسیار کم‌کالری و هضم آن بسیار آسان است.در دوران بارداری، بلدرچین بهتر است به صورت آب‌پز یا بخارپز مصرف شود تااطمینان حاصل شود که هیچ ماده مغذی آن هدر نمی‌رود.

مصرف گوشت بلدرچین در دوران بارداری به سلامت جنین کمک می‌کند.


خواص گوشت بلدرچین که تا به حال نمی‌دانستید!

گوشت بلدرچین جزء جدایی‌ناپذیر غذای لهستانی‌ها، پرتغالی‌ها، ایتالیایی‌ها، مکزیکی‌ها و هندی‌هاست. گوشت بلدرچین معمولاً با استخوان مصرف می‌شود. از آن‌جا که این پرندگان کوچک هستند، خلاص شدن از شر استخوان‌های ریز آن کار آسانی نیست. با این حال، این استخوان‌ها بسیار نرم هستند و به راحتی جویده می‌شوند. بلدرچین که در هند به عنوان گوشت



گوشت بلدرچین یکی از بهترین گوشت‌های پرندگان برای خوردن است.



گوشت بلدرچین جزء جدایی‌ناپذیر غذای لهستانی‌ها، پرتغالی‌ها، ایتالیایی‌ها، مکزیکی‌ها و هندی‌هاست. گوشت بلدرچین معمولاً با استخوان مصرف می‌شود. از آن‌جا که این پرندگان کوچک هستند، خلاص شدن از شر استخوان‌های ریز آن کار آسانی نیست. با این حال، این استخوان‌ها بسیار نرم هستند و به راحتی جویده می‌شوند. بلدرچین که در هند به عنوان گوشت خمیر نیز شناخته می‌شود، بسیار لذیذ است و به خاطر مزایای سلامتی و تغذیه‌ای آن مشهور است. خواص بلدرچین و تخم مرغ فواید زیاد و مشابه هم هستند. آنها بسیار مغذی و حاوی کلسیم، پروتئین، آهن، روی و کلسیم هستند. تخم بلدرچین سرشار از کلسیم، پروتئین، ویتامین‌های A، B، K و D است. مضرات بلدرچین به حدی محدود است که به جز موارد خاص، می‌توان از آن با خیال راحت استفاده کرد.


نمایش

فهرست مطالب (کلیک کنید)

ارزش غذایی گوشت بلدرچین

در هر 100 گرم گوشت بلدرچین پخته مقادیر زیر وجود دارد:


کالری:227 کالری

چربی کل: 4.2 گرم

چربی اشباع: 1.2 گرم

کلسترول: 64 میلی گرم

سدیم: 47 میلی گرم

کربوهیدرات کل: 0 گرم

پروتئین: 20 گرم

کلسیم: 12 میلی گرم

آهن: 4.2 میلی گرم

پتاسیم: 218 میلی گرم

گوشت بلدرچین تقریباً طعم اردک‌های ریز را دارد. بلدرچین برخلاف سایر پرندگان اهلی مانند بوقلمون و مرغ که گوشتشان سفید است، گوشت سینه تیره‌ای دارند.


بلدرچین نسبت به گوشت اردک و مرغ نیز نرم‌تر است.به طور کلی، بلدرچین حتی زمانی که به روش‌های مختلف طبخ می‌شود، طعم خوبی دارد.


گوشت بلدرچین نیز از گوشت مرغ و اردک خوش طعم‌تر است، اگرچه طعم آن از یک گونه بلدرچین به گونه دیگر متفاوت است. بلدرچین باب وایت بهترین و خوشمزه‌ترین گوشت را در بین همه گونه‌های بلدرچین دارد.


گوشت بلدرچین تقریباً طعم اردک‌های ریز را دارد.

گوشت بلدرچین تقریباً طعم اردک‌های ریز را دارد.


خواص بلدرچین برای سلامتی

گوشت لذیذ بلدرچین برای بینایی و همچنین پوست، استخوان و بافت‌های بدن شما مفید است. این گوشت به تقویت سیستم ایمنی بدن شما کمک می‌کند و برای سلامت قلب مفید است.


همچنین مشکلات گوارشی و تنفسی را از بین می‌برد. مهمترین مزایای گوشت بلدرچین به شرح زیر است:


سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند

مصرف مکرر بلدرچین، سیستم ایمنی بدن را بهبود می‌بخشد. این تقویت ایمنی انگل‌ها و باکتری‌هایی را که وارد بدن ما می‌شوند از بین می برد و در نتیجه به محافظت از بدن در برابر عفونت‌های خارجی کمک می‌کند.


بینایی را بهبود می‌بخشد

بلدرچین سرشار از ویتامین A است، که فواید زیادی برای رفع مشکلات چشمی دارد. وجود لوتئین و زآگزانتین به تقویت شبکیه و محافظت از چشم در برابر نور آبی کمک می‌کند.


غنی از پروتئین است

گوشت بلدرچین سرشار از پروتئین است و برای افراد علاقه‌مند به بدنسازی و عضله‌سازی بسیار مفید است. می‌توان از این گوشت، برای افزایش جرم و تامین نیاز روزانه پروتئین استفاده کرد. همچنین تولید آنزیم‌ها و هورمون‌ها را در بدن ما افزایش می‌دهد.


یکی از خواص بلدرچین این است که سرشار از پروتئین است.

یکی از خواص بلدرچین این است که سرشار از پروتئین است.


سلامت پوست را افزایش می‌دهد

بلدرچین سرشار از ویتامین E است که به جلوگیری از پیری زودرس و بازسازی پوست کمک می‌کند.


استخوان‌ها را تقویت می‌کند

گوشت بلدرچین سرشار از کلسیم و فسفر است که برای تضمین سلامت استخوان‌ها مفید است. همچنین نقش مهمی در درمان پوکی استخوان، کمبود ناشی از فسفات و کلسیم دارد.


برای بیماران دیابتی مفید است

بلدرچین برای بیماران دیابتی با تغییرات مکرر در سطح قند خون، موجب کنترل سطح قند خون می‌شود.


مشکلات تنفسی را رفع می‌کند

مصرف بلدرچین به رفع مشکلات تنفسی مانند آسم، سل و دیستروفی عروقی کمک می‌کند.


مصرف گوشت بلدرچین به رفع مشکلات تنفسی، کمک فراوانی می‌کند.

مصرف گوشت بلدرچین به رفع مشکلات تنفسی، کمک فراوانی می‌کند.


از قلب شما به خوبی مراقبت می‌کند

پزشکان مصرف بلدرچین را دو بار در هفته برای حفظ سلامت قلب توصیه می‌کنند. محتوای پروتئین بالای موجود در بلدرچین به کاهش سطح کلسترول در بدن ما کمک می‌کند.

کم‌خونی را درمان می‌کند

آهن بالای موجود در بلدرچین می‌تواند به درمان افت قند خون یا رفع کم‌خونی کمک کند. همچنین موجب تولید هموگلوبین و گلبول‌های قرمز در بدن ما می‌شود.


مشکلات گوارشی را حل می‌کند

گوشت بلدرچین از هضم غیرعادی، ورم معده، جوش بیضه و جوش شکم جلوگیری می‌کند.


موجب کاهش وزن می‌شود

برای کاهش وزن، باید مواد غذایی حاوی پروتئین بالا و حداقل چربی اشباع مصرف کنیم. یک از بهترین گوشت‌ها برای لاغری، گوشت بلدرچین است، زیرا حدود 50 درصد از نیاز روزانه به پروتئین را با تنها 13 درصد از میزان مجاز چربی‌های اشباع شده تامین می‌کند.


با در نظر گرفتن این آمار، بلدرچین در رژیم غذایی نسبت به مرغ مناسب‌تر است.


رژیم سایزینو

موجب تقویت سیستم عصبی می‌شود

متأسفانه، با افزایش سن، در برابر بیماری‌های سیستم عصبی ناشی از اثر تخریب سلولی آسیب پذیرتر می‌شویم.این مشکلات می تواند شامل از دست دادن حافظه کوتاه تا آلزایمر و زوال عقل باشد.با این حال، علائم و دلایلی برای همه این بیماری‌های عصبی وجود دارد که با دانستن آنها می‌توان با اثر پیری مقابله کرد.


به عنوان مثال، مصرف مقدار مناسب مواد معدنی و ویتامین‌ها باعث تقویت سلول‌های عصبی و بازیابی آنها می‌شود. بلدرچین دارای بسیاری از مواد مغذی مفید از جمله سلنیوم، روی، منیزیم، ویتامین B1، B6 و B12 است. همه این عناصر نقش بزرگی در ارتقای رشد ذهنی، بهبود حافظه و عملکرد بهتر سیستم عصبی دارند.


به سلامت جنین کمک می‌کند

برای بهبود سلامتی و اطمینان از رشد مناسب جنین، مادر باید ویتامین‌ها و مواد معدنی کافی مصرف کند.مصرف گوشت بلدرچین در دوران بارداری به دلیل محتوای بالای ویتامین B، به بهبود خلق و خوی مادر باردار کمک می‌کند.


همچنین گوشت بلدرچین بسیار کم‌کالری و هضم آن بسیار آسان است.در دوران بارداری، بلدرچین بهتر است به صورت آب‌پز یا بخارپز مصرف شود تااطمینان حاصل شود که هیچ ماده مغذی آن هدر نمی‌رود.


مصرف گوشت بلدرچین در دوران بارداری به سلامت جنین کمک می‌کند.

مصرف گوشت بلدرچین در دوران بارداری به سلامت جنین کمک می‌کند.


سایر خواص گوشت بلدرچین

به تولید انرژی کمک می‌کند.

تولید تستوسترون را تحریک می‌کند.

اضطراب را کاهش می‌دهد.

سطح قند خون را تنظیم می‌کند.

عضلات قلب را تقویت می‌کند.

متابولیسم را بهبود می‌بخشد.

هضم غذا را بهبود می‌دهد.

به پیشگیری از کم‌خونی کمک می‌کند.

ساختار استخوان را تقویت و از پوکی استخوان جلوگیری می‌کند.

فشار خون را تنظیم می‌کند.

سیستم ایمنی را تقویت می‌کند.

باعث بهبود عملکرد سیستم تنفسی می‌شود و آن را تثبیت می کند.

آشپزی با بلدرچین گوشت بلدرچین تخم بلدرچین خواص تخم بلدرچین خواص گوشت بلدرچین فرآورده‌های پروتئینی مادر motherprotein zanjanbird محصولات پروتیینی