((خورش بلدرچین ))
مواد لازم
2 ساعت
4 نفر
4 عدد بلدرچین
50 گرم کره
1 عدد پیاز
1 پیمانه گشنیز و جعفری خرد شده
2 حبه سیر له شده
50 گرم برگه زردآلو خرد شده
100 گرم آلو خورشتی
2 پیمانه آب
3 قاشق سوپخوری رب انار
3 قاشق غذاخوری پودر گردو
نمک و فلفل ، زردچوبه
مراحل تهیه
1
نیمی از کره رو توی تابه بریزید و بلدرچین ها رو تفت بدین تا طلایی بشه سپس از تابه خارج کرده و کنار بگذارید
بقیه کره رو توی تابه بریزید پیاز نگینی خرد شده رو با کره کمی تفت بدین تا رنگش تغییر کند بعد سیر ، سبزی ، آلو و برگه زردآلو رو اضافه کرده و تفت بدین
2
بلدرچین ها رو همراه با 2 پیمانه آب اضافه کنید حرارت رو کم کنید تا خورش بپزه و جا بیافته
در اواخر پخت نمک و فلفل و رب انار رو به خورش اضافه کنید.
اجازه بدین تا رب انار جذب بلدرچین ها بشه و خورش کاملاً جا بیافته.